CLEANHEAT yrityksenä

CLEANHEAT on kotimainen kasvuyhtiö, joka syntyi yrityksenä aidosta tarpeesta tehdä kiinteistöjen lämmityksestä ja viilennyksestä helppoa ja huokeaa. Vuonna 2023 toimintansa aloittaneen yhtiön taustalla ovat maalämmön, talotekniikan, kiinteistöalan ja kasvuliiketoiminnan meritoituneet huippuosaajat.

CLEANHEAT:n missio

Puhdas lämpö ja viilennys – huolettomasti

CLEANHEAT:n visio

Johtava GaaS -maalämpöyhtiö Suomessa vuonna 2030

CLEANHEAT:n arvot

cleanheatin arvot yrityksenä

Kestävyys – Sustainability

Tuotamme puhdasta lämpöä ympäristön, ihmisten ja talouden kannalta vastuullisesti ja kestävästi. Ratkaisumme kestävät aikaa ja toimintamme on pitkäjänteistä.

Vastuullisuus – Responsibility

Palvelumme vastaa aina lupauksiamme. Koko toimintaketju hankinnasta asennuksiin ja asiakkuuden jälkihoitoon on selkeä ja yhtenäinen kokonaisuus sekä meille että asiakkaille.

Turvallisuus – Safety

Maalämpö palveluna tuo asiakkaille turvaa kiinteistönpitoon. Myös työtapamme ovat turvallisia, samoin tuotteet ovat laadukkaita ja käytössä turvallisia. Toimintamme tuo turvaa ihmisille ja luonnolle, mutta turvaa myös taloutta.

Uudistuminen – Innovation

Pidämme palvelumme korkealaatuisena uudistumalla jatkuvasti. Toimintamme yrityksenä perustuu nykyaikaisiin toimintamalleihin sekä ajantasaisen ja luotettavan korkean teknologian käyttöön. Toimijamme ovat aktiivisina jäseninä ja suunnannäyttäjinä globaaleissa verkostoissa.

Yhteistyössä

KS Geoenergi vastaa CLEANHEAT:n maalämpökaivojen porauksista ja asennustuotannosta. Yhtiö on porannut maalämpökaivoja yli vuosikymmenen ajan. KS Geoenergin omistajat ovat CLEANHEAT:n perustajaosakkaita.

Talotekniikan edelläkävijä Elvak vastaa CLEANHEATin maalämpökohteiden suunnittelusta, 24/7 Elvak CARE -huolenpitopalveluista ja takuuylläpidosta. Elvakin huolenpitopalveluita käyttää noin 200 suurta kiinteistöä.

Haluatko maalämpöä palveluna? Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Soita

Samuli Vanhala

samuli.vanhala@cleanheat.fi
044 788 8409