Teknologia

Varmistamme GaaS-maalämpöjärjestemiemme teknologian toimintavarmuuden ja käyttömukavuuden jatkuvalla etävalvonnalla. Palveluun kuuluva huolenpitopalvelu tuo säästöjä ja huolettomuutta.

CLEANHEAT
huolenpito

Tekoälyn ja osaajien parhaat puolet

Palvelu yhdistää parhaat puolet talotekniikan ammattilaisten palvelusta ja jatkuvasta tekoälyohjatusta valvonnasta.

Rakennettu kestämään

Järjestelmä on suunniteltu ja mitoitettu palvelemaan pitkään, toimimaan etäohjauksella ja säästämään energiakustannuksia.

Ennakointia tiedon avulla

Jatkuvasti olosuhdetietoja ja dataa analysoiva tekoäly pystyy tuomaan käyttäjien tietoon asioita, joita ei muuten huomaisi. Tämä mahdollistaa ennakoinnin järjestelmän optimoinnissa ja huollossa.

Maalämpö – vastuullinen teknologia lämmitykseen

Maalämpö käy lämmitysratkaisuna myös suuriin kiinteistöihin ja kiinteistökokonaisuuksiin. Se on lämmitysmuotona lähes riippumaton energian hinnasta ja siihen vaikuttavista asioista kuten maailman mullistuksista tai energiasäästä.

Auringon puhdasta geoenergiaa

Koska suurin osa maalämmön lämmitysenergiasta on peräisin maaperään varastoituneesta auringon lämmöstä, se on varma ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto.
Maalämpöjärjestelmän avulla voi myös viilentää kiinteistöjä ympäristöystävällisesti. Viilennyksen avulla voi ladata maalämpökaivon lämpökenttää, joka saattaa vuosien varrella viilentyä.

Saavuta vastuullisuus­tavoitteesi

Maalämpöjärjestelmään siirtyminen auttaa erilaisia kiinteistöomistajia ja kiinteistöjen käyttäjiä säästämään energiaa ja pääsemään vastuullisuustavoitteisiinsa ympäristön suhteen. Maalämmön avulla voi säästää jopa 80% lämmityskustannuksista. Lämmitysratkaisuna maalämpö käy sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Viilennä – lataat lämpöä talveksi

CLEANHEAT:n maalämpöjärjestelmissä on viilennysmahdollisuus, minkä ansiosta kesäaikaan viilentäminen on huokeaa ja ympäristöystävällistä. Samalla lataat lämpöä talveksi.

Mukavuutta ja terveyttä

CLEANHEAT:n maalämpöjärjestelmissä on viilennysmahdollisuus, minkä ansiosta kesäaikaan viilentäminen on huokeaa ja ympäristöystävällistä. Samalla lataat lämpöä talveksi.

Huokeaa viilennystä

Maalämpöjärjestelmän avulla viilennys toimii varmasti ongelmitta CLEANHEAT:n kohteissa, sillä järjestelmä on alusta pitäen suunniteltu myös viilentämiseen. Maalämpöjärjestelmällä viilentäminen on huomattavasti huokeampaa kuin vaikkapa ilmalämpöpumpulla.

Lataa lämpökenttää talveksi

Kiinteistön viilentäminen maalämpöjärjestelmän avulla lataa porakaivon lämpökenttää, mikä tasaa sen mahdollista viilentymistä vuosien varrella. Kun lataat siis kesäaikana lämpöä talveksi, säästät samalla energiaa.

Passiivi- ja aktiiviviilennys

CLEANHEAT:n maalämpöjärjestelmissä on mahdollisuus passiivi- ja aktiiviviilennykseen. Aktiiviviilennyksessä maalämpöpumppu osallistuu myös viilennyksen tuottamiseen.

Haluatko maalämpöä palveluna? Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Soita

 

Samuli Vanhala

samuli.vanhala@cleanheat.fi
044 788 8409